Tijdens de jaarmarkt Ruisbroek, op zaterdag 6 oktober 2018, organiseert ‘Ruisbroek Loopt!’ voor de 5de keer de 12 km van Ruisbroek.

Ruisbroekloopt! 
Jan Ruusbroecstraat 37 
1601 Ruisbroek 

Email en Website
Tel. contact : 0474.9403.38

Deelname 6 of 12 KM van Ruisbroek: 4 euro voorverkoop/6 euro aan de kassa
Deelname kinderen: 2 euro aan de kassa.


U kan zich ook op voorhand inschrijven via overschrijving op het rekeningnummer  BE34 3774 2237 2490 (opgepast nieuw nummer!) (Ruisbroekloopt) samen met een email naar info@ruisbroekloopt.be met de volgende gegevens: deelname 6km of 12km Naam - voornaam - adres - geboortedatum - deelname 6 of 12km. Kinderen vanaf 10 jaar mogen meedoen aan de wedstrijd van 6 of 12 KM van Ruisbroek 

Door zich in te schrijven, verklaart de deelnemer zich akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

  1. De deelname is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.
  2. In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan de deelnemer geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld.
  3. De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysisch niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. 
    Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid. 
  4. Het borstnummer moet tijdens de volledige wedstrijd gedragen worden.
  5. Fietsen, gemotoriseerde voertuigen en rollerblades, niet eigen aan de organisatie, zijn verboden op het parcours tijdens de wedstrijd.
  6. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.

Iedere deelnemer krijgt een aankomst pakket. Rond 10:30 volgt de prijsuitreiking van de Kids run. Rond 12:20 volgt de Prijsuitreiking van de 6 en 12 km.

Parking is mogelijk op de parking van het sportcentrum AJ Braillard.

Drankbevoorrading ter hoogte van het kanaal (na 3Km en 9 km)

Iedereen welkom om langs de weg de lopers aan te moedigen en aan het station, waar ook animatie en optredens voorzien zijn voor iedereen.